Högsbo

J A Wettergrens gata 5, 285-1 585 kvm

Kontor

Med bästa läge i Högsbo kan vi nu erbjuda kontorslokaler om 285 – 1 585 kvm på tredje våningsplanet. Idag består kontoret av blandad planlösning med öppet landskap, kontorsrum och mötesrum i olika storlekar. Lokalen är nyrenoverad 2016 med fina ytskikt och färdig att flytta in i. Kontoret blir ledigt Q3 2020.

Högsbo står inför en spännande utveckling när arbetet med Södra Änggården tar fart. Läs mer om vårt spännande stadsutvecklingsprojekt på platzer.se eller sodraanggarden.se

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
285 - 1585 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 3

Område: Högsbo

Adress: J A Wettergrens gata 5

Tillträde: Q3 2020

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Högsbo 32:3

Utmed Dag Hammarskjöldsleden i Högsbo industriområde ligger Platzers fastighet på J A Wettergrens gata. Läget utmed leden medför ett mycket attraktivt skyltläge för verksamheterna i fastigheten. Byggnaden på J A Wettergrens gata ligger i närheten av Platzers bostadsprojekt Södra Änggården som kommer stå färdigt 2025. .

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Högsbo

Norra Europas största industriområde ligger i Högsbo och här sker en av de större stadsutvecklingarna i Göteborg. Södra Änggården är Platzers bidrag till utvecklingen med visionen att skapa ett skönare stadsliv. Så småningom kan vi också se Dag Hammarskjölds boulevard växa fram med bostäder, kontor och handel från Linnéstaden hela vägen ner till Sisjön.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Olof Asklunds gata 8
2250 m²
Kontor
Masthuggstorget 3
1018 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 2-4
1711 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.