Gårda

Vestagatan 4-6, våning 21, 310 kvm

Kontor

NYPRODUKTION

2020 står Göteborgs första Well Building-certifierade kontorshus klart. Ett 25 våningar högt kontorshus som knyter Gårda närmare centrum och bidrar till en levande stadsdel. Byggt för att både kropp och själ ska trivas och som ska ge förutsättningar för en arbetsdag fylld av mer rörelse och harmoni. Välkommen till Gårda Vesta, ett kontorshus som tar välbefinnande på allvar.

Våningsplanen inreds till smarta, kreativa arbetsplatser för såväl mindre som medelstora och stora verksamheter. Vårt koncept är flexibelt och främjar kommunikation mellan människor och det nya mobila sättet att arbeta

Utöver kontorsytor kommer man även att ha tillgång till en gemensam takterrass med utearbetsplatser, omklädning och restaurang.

Området har en väl utbyggd kollektivtrafik med Svingeln som närmaste buss- och spårvagnshållplats. Det kommer att finnas ett cykelgarage i huset och till närmaste Styr & Ställ är det cirka 200 m på Garverigatan.

Kontorshuset Gårda Vesta kommer bli ett spektakulärt inslag och ett viktigt nav i Göteborgs näringsliv. Gårda Vesta vänder sig till företag som sätter hälsan i fokus, med tempoväxlande ytor i skön miljö som kännetecknas av öppenhet och gemenskap. Projektstart är 2018 och inflyttning sker etappvis 2020-2021.

LÄS MER på projektets egen hemsida gardavesta.se

310 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 21

Antal arbetsplatser: 35

Område: Gårda

Adress: Vestagatan 4

Tillträde: 2021

Uthyrare
Marie Lekmark
Telefon: 031-63 11 82
Hyresindikation

3300 kr/kvm/år avser kallhyra. Kontraktstid 5 år.

Fastighetsskatt, drift och ev. övrig service tillkommer med ca 380 kr/kvm/år. Priset kan justeras efter anpassning/ standardhöjning. Priser exkl. mervärdesskatt.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gårda 2:12

Vid Gårdas norra port  bygger vi Gårda Vesta och under 2021 står Göteborgs första WELL Building-certifierade kontorshus klart. WELL building är en byggcertifiering som helt och hållet är inriktad på trivsel och hälsa på arbetsplatsen.

Byggnaden kommer att bestå av två huskroppar på 25 respektive 14 våningar som sammanlänkas av en lägre byggnad. Framför byggnaden skapas ett grönt torg mitt i det expansiva området Stampen/norra Gårda. I huset planerar vi smarta och kreativa arbetsplatser för mindre, medelstora och större verksamheter.

LÄS MER om projektet på gardavesta.se

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuters promenad från Göteborgs centrum ligger Gårda - ett område där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla tre nya kontorshus.

Utforska området

Liknande lokaler

NYPRODUKTION KONTOR
Kontor
Vestagatan 4
497 m²
NYPRODUKTION KONTOR
Kontor
Vestagatan 4
285 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.