Gårda

Vestagatan 4-6, 310 m2

Kontor

Kontorshuset Gårda Vesta kommer bli ett spektakulärt inslag och ett viktigt nav i Göteborgs näringsliv. Gårda Vesta vänder sig till företag som sätter hälsan i fokus, med tempoväxlande ytor i skön miljö som kännetecknas av öppenhet och gemenskap. Projektstart är 2018 och inflyttning sker etappvis 2020-2021.

310 m²

Lokaltyp: Kontor

Område: Gårda

Adress: Vestagatan 4

Tillträde: 2021

Uthyrare
Marie Lekmark
Telefon: 031-63 11 82

Ett tjugofem våningar högt kontorshus som knyter Gårda närmare centrum och bidrar till en levande stadsdel. Ambitionen är att certifiera huset enligt Well Building-standarden, med en holistisk syn på hälsa och välbefinnande, drift och design. I huset planeras för smarta och kreativa arbetsplatser för små, medelstora och större verksamheter.

Konceptet främjar kommunikation mellan människor och det nya mobila sättet att arbeta. Utöver kontorsytor kommer man även ha tillgång en gemensam takterrass med utearbetsplatser, omklädning och restaurang.

Området har en väl utbyggd kollektivtrafik med Svingeln som närmaste buss- och spårvagnshållplats. Det kommer att finnas ett cykelgarage i huset och till närmaste Styr & Ställ är det cirka 200 m på Garverigatan.

 

 

 

 

 

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gårda 2:12

Vid Gårdas norra port startar Gårda Vesta under 2018. Huset kommer certifieras med Göteborgs första och Sveriges andra Well Building-hus. Certifieringen innebär att fokus ligger på människan som verkar i byggnaden - inte energin.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuters promenad från Göteborgs centrum ligger Gårda - ett område där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla tre nya kontorshus.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestads torg
360 m²
Kontor
Vestagatan 4
479 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.