Gårda

Drakegatan 6-10, 1250 kvm

Kontor

Nu kan vi erbjuda en större lokal som i första hand lämpar sig för företag som vill sitta i öppen planlösning med inslag av tysta rum och konferens. Bra yta för stormöten finns. Lokalen har en trevlig öppen pentrydel med utgång till egen terrass. Förhöjd takhöjd på 2,88 m. I lokalens bakkant finns ett lastintag med egen varumottagning. Wc/dusch/ städ finns.
Stor inbjudande gemensam konferensanläggning med terrass och bastu finns högst upp på plan 16 i höghusdelen. Parkeringsplatser finns att hyra i huset eller i närområdet. Lunchrestaurang finns i marknivå samt många andra inom gångavstånd i Gårda. Närhet till Göteborgs stad cykelparkeringar “Styr&Ställ”.

1250 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Område: Gårda

Adress: Drakegatan 6-10

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Marie Lekmark
Telefon: 031-63 11 82

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Platzer tar miljön på största allvar! Detta gör vi genom att aktivt arbeta med att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster så att energin som används är miljöcertifiera våra fastigheter så att inomhusklimatet blir så bra som möjligt och teckna gröna avtal med våra hyresgäster. Det är

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gårda 16:17

Ett av de stora riktmärkena på Göteborgs himmel. Byggnadens 16 våningar blev färdigbyggt 1989 och är Göteborgs 11:e högsta byggnad. Huset inkluderar kontorsplan samt ett gemensamt konferensplan på översta på med takterrass. Härifrån ser man Ullevis gröna plan och dess stora konserter under sommaren. Byggnaden på Drakegatan kommer bli en del av vår projektutveckling Kineum och byggs ihop med den nya byggnaden.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuters promenad från Göteborgs centrum ligger Gårda - ett område där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla tre nya kontorshus.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Anders Personsgatan 14
1063 m²
Kontor
Anders Personsgatan 16
1005 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.