Gårda

Drakegatan 10, våning 24-25, 920-1840 kvm

Kontor

Management by arbetsglädje

Tycker du om att vara på jobbet? Bra, det är själva tanken med Kineum. Vi bygger nämligen ett hus med arbetsglädjen som utgångspunkt. För den tar vi på allvar, arbetet blir ju så mycket enklare och roligare då. Det är därför vi bygger in hotell, restauranger, gym, blombutik, en pool och annat roligt i huset. Ett hus i rörelse helt enkelt.

Kineums unika koncept är välplanerade och rationella kontorslokaler i kombination med en dynamisk och spännande hotellmiljö. Tack vare den får du ut mer av varje kvadratmeter kontor. Det är kort och gott Management by arbetsglädje.

920 - 1840 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 24-25

Antal arbetsplatser: 90-170

Område: Gårda

Adress: Drakegatan 6-10

Tillträde: 2022

Uthyrare
Michael Albrektson
Telefon: 031-62 53 19

Checka in på ett
5-stjärnigt kontor

Varför skilja på arbete och glädje när man kan få både och? Speciellt om resultatet är arbetsglädje. Briefmöte i poolen? Planera kick-off vid frukostbordet? Torsdagsfika i pannkaksbaren? Varför inte! Det är precis det som är idén med Kineum, temat för utbudet i huset är nämligen den milda överdriften. Allt är lite större, lite färgstarkare, lite självsäkrare. Lite bra ändå.

 

A room with a view

Hur ska vi beskriva kontorslokalerna i Kineum? Om vi bad en mäklare berätta skulle det kanske låta så här: ”På 26 000 m² fördelade på 27 våningar med ogenerat läge och närhet till kommunikationer, erbjuder Kineum en flexibel, effektiv och samtidigt inspirerande och lekfull kontorsmiljö för dig som tror mer på rörelse, samverkan och mångfald än på traditionella och stillasittande kontorslösningar.”

Inte illa, och helt korrekt i sak. Vårt eget tillägg till beskrivningen är kanske inte fullt så bombastiskt: ytan är planerad för flexibel lokalindelning, den är rationell och optimerad för bästa utsikt och ljusinsläpp. Perfekt för det moderna aktivitetsstyrda arbetssättet. Och med 800 kontorsplatser.

Att vi har ett hotell inbyggt i huset gör det till en levande byggnad, dygnet runt. Vi stänger verkligen inte klockan fem, nattportiern står alltid till din tjänst om du skulle jobba sent. Och det skulle ju inte vara så förvånande på det här kontoret.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gårda 16:17

Ett av de stora riktmärkena på Göteborgs himmel. Byggnadens 16 våningar blev färdigbyggt 1989 och är Göteborgs 11:e högsta byggnad. Huset inkluderar kontorsplan samt ett gemensamt konferensplan med takterrass på översta plan. Härifrån ser man Ullevis gröna plan och dess stora konserter under sommaren.

Byggnaden på Drakegatan kommer bli en del av vår projektutveckling Kineum och byggs ihop med den nya byggnaden.

LÄS MER om projektet Kineum på kineum.se

 

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuters promenad från Göteborgs centrum ligger Gårda - ett område där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla tre nya kontorshus.

Utforska området

Liknande lokaler

NYPRODUKTION KONTOR
Kontor
Drakegatan 6-10
218 - 920 m²
NYPRODUKTION KONTOR
Kontor
Drakegatan 6-10
920 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.