Gårda

Anders Personsgatan 14-16, 1063 m2

Kontor

I Norra Gårda händer det mycket och i takt med flera kommande utvecklingsprojekt knyter sig stadsdelen allt närmare Göteborgs innersta kärna. Flera kontors- och bostadshus har byggts i området som fått en modern och mysig kvarterskänsla med restauranger, café och butiker.

1063 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Område: Gårda

Adress: Anders Personsgatan 14

Tillträde: Kvartal 1 - 2019

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Lokalen är belägna på plan 2 i fastigheten och består i dagsläget av kontorsrum med inslag av konferens, pentry/paus, wc och dusch. I huset och området finns parkeringsmöjligheter i låst garage och p-däck. Tillträde 1/1-19. Gott om lunchrestauranger samt gym. Gångavstånd till Göteborgs centralstation. Landvetter flygplats ligger ca 20 minuter från Gårda. Spårvagn och allmänna kommunikationer stannar vid Svingeln.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gårda 4:11

Här på Anders Personsgatan låg Platzers huvudkontor mellan 2004-2017 med ett fantastiskt läge utmed E6:an. Här inne varieras kontorslokalernas storlek som kan passa både det lilla som stora företaget. Fastigheten har en godkänd tillbyggnation där fastighetsprojektet Källhuset kommer komplettera nuvarande byggnad. Gårda kommer närmaste åren att utvecklas till en blandstad med flera nya byggnationer för kontor, hotell och bostäder.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuters promenad från Göteborgs centrum ligger Gårda - ett område där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla tre nya kontorshus.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Mölndalsvägen 93
883 m²
Lager
Gamlestadsvägen 2
1244 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.