Gårda

Anders Personsgatan 14-16, 1063 m2

Kontor

Lokalen är belägen på plan 2 i fastigheten och består i dagsläget av kontorsrum med inslag av konferens, pentry/paus, wc och dusch. I huset och området finns parkeringsmöjligheter i låst garage och p-däck. Det finns om lunchrestauranger på Anders Personsgatan och kringliggande gator. Det tar cirka 15 minuter att promenera till Göteborgs Centralstation och till Landvetter flygplats tar det cirka 20 minuter med bil. Flertalet spårvagns- och busslinjer finns vid Svingeln.

I norra Gårda händer det mycket och i takt med flera kommande utvecklingsprojekt knyter sig stadsdelen allt närmare Göteborgs innersta kärna. Flera kontors- och bostadshus har byggts i området som fått en modern och mysig kvarterskänsla med restauranger, café och butiker.

1063 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Område: Gårda

Adress: Anders Personsgatan 14

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30
FASTIGHETEN ÄR MILJÖCERTIFIERAD ENLIGT

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gårda 4:11

Här på Anders Personsgatan låg Platzers huvudkontor mellan 2004-2017 med ett fantastiskt läge utmed E6:an. Här inne varieras kontorslokalernas storlek som kan passa både det lilla som stora företaget. Fastigheten har en godkänd tillbyggnation där fastighetsprojektet Källhuset kommer komplettera nuvarande byggnad. Gårda kommer närmaste åren att utvecklas till en blandstad med flera nya byggnationer för kontor, hotell och bostäder.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gårda

Ett par minuters promenad från Göteborgs centrum ligger Gårda - ett område där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång. Vi på Platzer har bestämt oss för att driva på Gårdas resa genom att utveckla tre nya kontorshus.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Fjärde Långgatan 46-48
699 m²
Kontor
Vestagatan 4
617 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.