Gamlestaden

Gamlestadsvägen 3, 1400-3534 m2

Kontor

Lokalen är belägen mitt inne på området Byfogdegatan/Gamlestadsvägen och är fördelad på två plan med huvudsakliga ytor i markplan. Det finns gott om ljusinsläpp från två håll och via tre ljusgårdar som tillhör lokalen. Ytorna fördelas mellan kontorsrum och stora öppna ytor med fina pausytor. Det finns möjlighet att dela av lokalen om man önskar en mindre yta och även att utöka med 727 m2 lager i källarplan.

1400 - 3534 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 1-2

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestadsvägen 3

Tillträde: Kvartal 4 - 2018

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Gamlestaden är en av fem strategiska knutpunkter utpekade av Göteborgs stad. Den goda kollektivtrafiken i kombination med det strategiska läget gör att det finns goda förutsättningar för att Gamlestaden kommer att betraktas som en del av Göteborgs innerstad i framtiden.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Bagaregården 17:26

I Gamlestaden finns den här fastigheten med tillhörande sex byggnader. Den började bebyggas under 40-talet och har sedan successivt blivit större fram till 2010. I lokalerna varieras moderna kontor med praktiska lager- och förrådsytor. Gamlestaden är utpekat som ett av Göteborg Stads tillväxtområden där kontor och bostäder kommer varieras med hotell och annan service. Den första byggnationen är Platzers Gamlestads torg som kommer stå färdigt under 2018.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kämpegatan 3-7
1385 m²
Kontor
Gamlestads torg
660 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.