Gamlestaden

Gamlestadens Fabriker, 70 kvm

Kontor

Är ni en start-up, eller ett mindre it-bolag? Då har vi den perfekta lokalen för er! Centralt placerad i Gamlestadens Fabriker ligger denna charmiga lokal på 70 kvm. Med utsikt över Fabrikernas takåsar upplevs lokalen som ljus och trevlig. Här får det mindre, kreativa bolaget möjlighet att sitta i ett charmigt kontor med god takhöjd samt stora fönster. Trinett finns samt WC med dusch.

Gamlestadens Fabriker utvecklas just nu från fabriksområde till en urban stadsdel. Området är redan idag ett blommande entreprenörsstråk med större e-handelsbolag och trevliga mindre verksamheter och butiker. Här blandas den lilla start-upen med det stora företaget i en härlig mix som är en grogrund för nya tankar och idéer. Läs mer om områdets utveckling på gamlestadensfabriker.se.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
70 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 4

Antal arbetsplatser: 4

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestadsvägen 2-4

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30
Hyresindikation

12 000 kr/månaden inklusive drift, fastighetsskatt och övrig service. Kontraktstid 3 år.

Priset kan justeras efter anpassning/ standardhöjning. Priser ovan avser exklusive mervärdesskatt.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Olskroken 18:7

Gamlestadens Fabriker är ett unikt möte mellan autentisk industrihistoria och myllrande framåtanda. Området har blivit ett populärt entreprenörskvarter med verksamheter inom bland annat e-handel, tv-produktion, textildesign och inkubatorverksamhet, tack vare dess strategiska läge och unika karaktär – en industrimiljö i framtiden.

LÄS MER om utvecklingen av Gamlestadens Fabriker på gamlestadensfabriker.se

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestadsvägen 3
175 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.