Gamlestaden

Gamlestadsvägen 2-4, 477 m2

Kontor

I Gamlestadens fabrikers huvudbyggnad hittar ni denna lokal med mycket karaktär som går att förändra och att utforma efter nya önskemål. Området är mycket expansivt och är benämnt som ett av kommunens fem tillväxtområden. Kommunens mål är att Gamlestaden ska utvecklas som centrum för de kringliggande stadsdelarna i form av en blandstad med citykaraktär.

477 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 4

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestadsvägen 2

Tillträde: Kvartal 1 - 2019

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Här erbjuder vi en kontorslokal på plan 3 i den vackra huvudbyggnaden i Gamlestadens Fabriker med högt i tak och stora fönster. Fin och representativ entré samt god tillgänglighet med hiss. Lokalen har idag en rumsindelad planlösning med konferensrum samt en öppen yta. Rymligt pentry/pausutrymme samt WC och en RWC.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Olskroken 18:7

Gamlestadens Fabriker är ett unikt möte mellan autentisk industrihistoria och myllrande framåtanda. Området har blivit ett populärt entreprenörskvarter med verksamheter inom bland annat e-handel, tv-produktion, textildesign och inkubatorverksamhet, tack vare dess strategiska läge och unika karaktär – en industrimiljö i framtiden.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Mölndalsvägen 93
390 m²
Kontor
Vestagatan 4
479 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.