Gamlestaden

Gamlestadens Fabriker, 1711 kvm

Kontor

Är ni ett kreativt företag som är redo för att växa och vill ha plats för de riktigt stora idéerna? Nu finns det chans att hyra ett större kontor i anrik fabriksmiljö. Här finns en bra blandning mellan öppna ytor, enskilda kontorsrum, projektrum och ett flertal konferensrum.
Med en takhöjd på över fyra meter, stora fönster i alla väderstreck samt ett flertal taklanterniner finns det mycket rymd och ljus i lokalen.
Den nya hyresgästen får vara med och påverka lokalens utformning så att den passar verksamhetens behov. Perfekt för er som vill ha ett lite annorlunda kontor i historisk miljö.

Gamlestadens Fabriker kommer under de kommande åren att utvecklas från ett fabriksområde till en urban stadsdel. Här blandas den lilla start-upen med det stora företaget i en härlig mix som är en grogrund för nya tankar och idéer. Läs mer om områdets utveckling på gamlestadensfabriker.se.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
1711 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestadsvägen 2-4

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Olskroken 18:7

Gamlestadens Fabriker är ett unikt möte mellan autentisk industrihistoria och myllrande framåtanda. Området har blivit ett populärt entreprenörskvarter med verksamheter inom bland annat e-handel, tv-produktion, textildesign och inkubatorverksamhet, tack vare dess strategiska läge och unika karaktär – en industrimiljö i framtiden.

LÄS MER om utvecklingen av Gamlestadens Fabriker på gamlestadensfabriker.se

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Lager
Gamlestadsvägen 2
1808 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 3
1457 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.