Gamlestaden

Gamlestadsvägen 2-4, 1 244 m2

Lager

Effektiv kombilokal om ca 918 m2lager samt 326 kvm kontor. Takhöjd i lagerdelen är ca 6 m samt bra in- och utlastning från gemensam lastkaj. Kontoret är mestadels rumsindelad med konferensrum, pentry samt omklädningsrum. Bra rangeringsytor samt parkeringsmöjligheter.
Lokalen hyrs ut på korttidsavtal t.o.m. Q3 2019.

1244 m²

Lokaltyper: Lager, Kontor

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestadsvägen 2

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Platzer tar miljön på största allvar! Detta gör vi genom att aktivt arbeta med att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster så att energin som används är miljöcertifiera våra fastigheter så att inomhusklimatet blir så bra som möjligt och teckna gröna avtal med våra hyresgäster. Det är

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Olskroken 18:7

Gamlestadens Fabriker är ett unikt möte mellan autentisk industrihistoria och myllrande framåtanda. Området har blivit ett populärt entreprenörskvarter med verksamheter inom bland annat e-handel, tv-produktion, textildesign och inkubatorverksamhet, tack vare dess strategiska läge och unika karaktär – en industrimiljö i framtiden.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestadsvägen 3
1400 - 3534 m²
Kontor
Anders Personsgatan 14
1063 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.