Gamlestaden

Gamlestads torg, 660 kvm

Kontor

Flytta in i ett inflyttningsfärdigt kontor i Göteborgs nya knutpunkt Gamlestads torg. Gamlestads torg är ett fullservicehus. Här har ni tillgång till en trevlig terrass, bekväma konferensytor, reception och god service i form av bland annat café, servicebutiker och apotek. Lokalerna som finns tillgängliga ligger på våning 9 eller 10 i  huset på 16 våningar och har en 360 graders vy över Göteborg. Ytorna är effektiva med både öppna landskap, kontorsrum och konferensrum. Stor flexibilitet med naturliga avdelningar samt loungeytor. Modernt, coolt och inflyttningsfärdigt.

I entréplan finns Gamlestadens resecentrum med moderna vänthallar, information och biljettförsäljning. Utanför huset stannar flertalet spårvagnslinjer, tåg samt linje- och expressbussar. Till Göteborgs Centralstation tar det endast sex minuter med spårvagn och fyra minuter med tåg. På handelsplan finns cykelparkering för alla hyresgäster i huset.

660 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 10

Antal arbetsplatser: 50

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestads torg 7

Tillträde: Inflyttningsfärdigt - tillträde kan ske omgående

Uthyrare
Michael Albrektson
Telefon: 031-62 53 19
Hyresindikation

3000 kr/kvm/ år avser bashyra, fastighetsskatt, drift och övrig service inklusive inrednings och möbleringsförslag. Kontraktstid är flexibel.

Priset kan justeras efter anpassning/ standardhöjning. Priser ovan avser exklusive mervärdesskatt.

Service för hela dagens behov

Gamlestads torg är den nya knutpunkten och mötesplatsen i Göteborg. Endast sex minuter från Göteborgs centralstation är det ett utmärkt läge för er som pendlar, eller som vill ha en kort restid till arbetet. Väl på plats finns allt som ni kan tänkas behöva under en dag. I huset ligger Espresso House och i sommar öppnar även en Sushi och ett Apotek. Här finns också en bankomat i den stora vänthallen, där även Västtrafiks servicebutik ligger. I det angränsande huset finns Pressbyrån och Subway.  Inom kort kommer fler servicebutiker öppna i de nybyggda husen mitt emot torget.

Varje dag kommer det en ny food truck till torgytan på Gamlestads torg. Är ni sugna på att gå på restaurang finns flera trevliga lunchalternativ i angränsande Gamlestaden Fabriker, där bland annat populära Rollin Bistros från Lindholmen öppnar inom kort, eller i Slakthusområdet, där hypade Wine Mechanics ligger.

Häng på terrassen

Högst upp på Gamlestads torg finns den härliga gemensamma terrassen. Terrassen är möblerad med trevliga loungemöbler och bord och stolar för den som vill avnjuta en lunch i solen. Här finns också en utkikskikare för den som vill se sig om i Göteborg.

Fullservicehus

Vid ingång 7 ligger den gemensamma receptionen. Receptionen har öppet mellan 08.00-16.30. Här kan ni alltid få information om vad som sker i området, eller få hjälp med annat som ni undrar över. Det är här husets gäster välkomnas inför ett möte, eller en konferens. När era gäster har anmält sig i receptionen så meddelas det automatiskt och mötesbokaren kan välja att möta dem i receptionen eller få dem hänvisade till sitt våningsplan.

Via receptionen kan ni boka den gemensamma konferensen som består av två större konferensrum som kan ta upp till 60 gäster och två mindre mötesrum med plats för 12 personer. Alla rum är utrustade med konferensblock, pennor och AV-teknik. För er som inte behöver så mycket plats så finns det även ett telefonrum och ett mindre mötesrum för 4 personer. Vid en bokning av konferensen kan ni enkelt beställa fika eller lunch via receptionen som ser till att allt ställs i ordning inför din bokning. Konferensen går att boka som helhet, eller per rum. Den går även att boka under kvällstid.

Cykelvänlig arbetsplats

Gamlestads torg tycker om de hållbara färdmedlen. Förutom att vara en kollektivnod så är det enkelt att ta sig till och från torget med cykeln på nybyggda cykelbanor. I bottenplan finns det dessutom en stor cykelparkering för husets hyresgäster.

Gamlestaden – Göteborgs mest spännande stadsdel

Det företag som flyttar in i Gamlestads torg hamnar i ett av Göteborgs mest spännande “framtidsområden”. I anslutning till torget ligger Göteborgs “meat-packing district”, Slakthusområdet, och – industrivaggan som blivit entreprenörsstråk – Gamlestadens Fabriker. Här blandas den lilla start-upen med det stora företaget i en härlig mix som är en grogrund för nya tankar och idéer. Dessutom planeras det för byggnation av 300 bostäder, fler kontorslokaler, butiker och restauranger. Läs mer på www.gamlestadensfabriker.se.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gamlestaden 740:132

Gamlestads torg är Platzers första nyproducerade kontor i Gamlestaden. Det är också startskottet för många nybyggnationer de närmaste åren. Här flyttade de första hyresgästerna in under augusti 2018 i torgets två hus. Kollektivtrafiken är nära tillhands och torget en mötesplats för alla. Här finns kontor, konferens, Världslitteraturhuset och Västtrafiks Resecenter som varje dag tar emot tusentals resenärer till platsen där uppfinningsrikedomen går i arv.

 

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området
Konferensen Gamlestads torg
Konferensen Gamlestads torg
Konferensen Gamlestads torg
Service i området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestadsvägen 2-4
1711 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 2
415 m²
NYPRODUKTION KONTOR
Kontor
Gamlestads torg 7
255 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.