Gamlestaden

Gamlestads torg, 255 m2

Kontor

Gamlestads torg är en helt nybyggd fastighet som invigdes sommaren 2018. Med ett 17 våningar högt kontorshus erbjuds kontorslokaler på cirka 255 mpå plan 2. Våningsplanet som helhet kan utökas till cirka 555 m2. Här finns möjligheter till spontana möten, ljus och rymd, men även plats för eftertanke i fikarummet med utsikt mot Göteborgs inlopp och Säveån. Var med och påverka din planlösning och få optimerade lokaler just för er verksamhet.

Fastigheten erbjuder ett helhetskoncept med gemensam reception, terrass på plan 17 samt gemensam konferensanläggning.

I huset finns Gamlestaden resecentrum med moderna vänthallar, information och biljettförsäljning. Därtill finns flera servicelokaler klara som Espresso House, Pressbyrån och Subway. Inom kort kommer utbudet att utökas med en skön mix som underlättar din vardag. Modern cykelparkering erbjuds på handelsplan för alla hyresgäster.

Utanför huset stannar flertalet spårvagnslinjer, tåg samt linje- och expressbussar. Till Göteborgs Centralstation tar det endast sex minuter med spårvagn och fyra minuter med tåg. Det här är en av Göteborgs mest kollektivvänliga knutpunkter och om bara några år kommer 40 000 resenärer att passera Gamlestads torg varje dygn.

Tillsammans med er skapar vi en miljö där arbetsglädjen frodas och verksamheten utvecklas. Om din verksamhet vinner på att vara där människor möts, boka ett besök med oss.

LÄS MER på gamlestadstorg.se

 

 

255 - 555 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Antal arbetsplatser: 22-52

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestads torg

Tillträde: Kvartal 2 2019

Uthyrare
Michael Albrektson
Telefon: 031-62 53 19

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gamlestaden 740:132

Gamlestads torg är Platzers första nyproducerade kontor i Gamlestaden. Det är också startskottet för många nybyggnationer de närmaste åren. Här flyttar de första hyresgästerna in under augusti 2018 i torgets två hus. Kollektivtrafiken är nära tillhands och torget blir en mötesplats för alla. Här kommer kontor, konferens, Världslitteraturhuset och Västtrafiks Resecenter att vara och varje dag ta emot tusentals resenärer till platsen där uppfinningsrikedomen går i arv.

 

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestads torg
360 m²
Kontor
Vestagatan 4
310 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.