Gamlestaden

Gamlestadens Fabriker, 415 kvm

Kontor

Nu har ni chansen att påverka planlösning och ytskikt i denna häftiga och originella kontorslokal med industrikänsla. Lokalen ligger mitt i Gamlestadens Fabriker. Här får det medelstora kreativa företaget med cirka 30 anställda plats med alltifrån skissbord till härliga gemensamhetsytor och trevliga mötesrum. Lokalen ligger i en byggnad från 1800-talet, som då användes för spinneriverksamhet. Det gamla arvet kan fortfarande ses i lokalen i form av äldre dörrar och hisschakt.

Även området i stort är präglat av den fantastiska historien. Något som också lockar spännande hyresgäster. Här sitter det moderna e-handelsföretaget ett stenkast från modist- och tillskärarskolan. Den lilla retrobutiken och Yogastudion ger karaktär och ett flöde av människor i området.

En urban stadsdel

Gamlestadens Fabriker håller på att utvecklas till en urban stadsdel. Här blandas den lilla start-upen med det stora företaget i en härlig mix som är en grogrund för nya tankar och idéer. Dessutom planeras det för byggnation av 300 bostäder, fler kontorslokaler, butiker och restauranger. Läs mer om områdets utveckling på www.gamlestadensfabriker.se.

Bilder och planlösning nedan är inspirationsbilder.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
415 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 3

Antal arbetsplatser: 30

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestadsvägen 2

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Olskroken 18:7

Gamlestadens Fabriker är ett unikt möte mellan autentisk industrihistoria och myllrande framåtanda. Området har blivit ett populärt entreprenörskvarter med verksamheter inom bland annat e-handel, tv-produktion, textildesign och inkubatorverksamhet, tack vare dess strategiska läge och unika karaktär – en industrimiljö i framtiden.

LÄS MER om utvecklingen av Gamlestadens Fabriker på gamlestadensfabriker.se

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamla Almedalsvägen 21
960 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 2-4
1711 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.