Gamlestaden

Gamlestadens Fabriker, 116 kvm

Musikstudio

Bli en del av ett kreativt kluster. Nu finns det en chans att hyra en musikstudio i Gamlestadens Fabriker. Lokalen består av två inspelningsrum, kontrollrum samt pausyta. Gamlestaden Fabriker är en smältdegel för de kreativa näringarna. Här finns förutom ytterligare en musikstudio; designstudios, utbildning för klädkreation och en inkubator för start-ups. I området finns även möjlighet till rekreation i form av Yoga, Crossfit och Bagfighting för att nämna några.

Gamlestadens Fabriker står inför en spännande utveckling när området ska utvecklas från fabriksområdet till urban stadsdel. Målet är ett levande stadsrum med bostäder, butiker, pop-ups och restauranger. Läs mer på gamlestadensfabriker.se.

 

 

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
116 m²

Lokaltyp: Musikstudio

Våning: 2

Område: Gamlestaden

Adress: Gamlestadsvägen 2

Tillträde: Kvartal 1 - 2020

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Olskroken 18:7

Gamlestadens Fabriker är ett unikt möte mellan autentisk industrihistoria och myllrande framåtanda. Området har blivit ett populärt entreprenörskvarter med verksamheter inom bland annat e-handel, tv-produktion, textildesign och inkubatorverksamhet, tack vare dess strategiska läge och unika karaktär – en industrimiljö i framtiden.

LÄS MER om utvecklingen av Gamlestadens Fabriker på gamlestadensfabriker.se

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamla Almedalsvägen 21
320 m²
Kontor
Gamla Almedalsvägen 21
280 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.