Gamlestaden

Byfogdegatan 11, 250 kvm

Kontor

Kontorslokal med stor potential i mitt i utvecklingsområdet Gamlestaden. I närheten av hypade Slakthusområdet och Gamlestadens Fabriker ligger denna häftiga lokal. Med egen entré, innergård, högt i tak och med stora fönster har denna lokal potentialen att bli något helt fantastik. Lokalen lämpar sig för det mindre företaget som har behov för 10-12 arbetsplatser och som vill ha ytor för såväl förvaring som för skapande, eller öppet kontorslandskap. Tidigare hyresgäst hade fotograferingsverksamhet i lokalen, men här har ni möjlighet att vara med och påverka planlösningen efter er verksamhet.

God service och kommunikationer

Att ta sig till lokalen och är smidigt då fastigheten ligger nära Gamlestads torg som är en av Göteborgs större knutpunkter och mötesplatser. Härifrån avgår såväl buss, som tåg och spårvagn. För den som vill cykla så gör man det lätt och smidigt via den nyöppnade Marieholmsgatan. I Gamlestads torg, och närliggande Gamlestadens Fabriker, finner ni även flera servicebutiker och restauranger.

Under utveckling

De kommande åren ska Gamlestaden växa med ca 300 000 kvm kommersiell yta och flera nya bostäder, skolor och butiker kommer att tillkomma. Just nu pågår förberedande arbeten för ett hotell och bostäder i anslutning till Gamlestads torg.  Läs mer om Gamlestadens utveckling på www.gamlestadensfabriker.se.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
250 m²

Lokaltyper: Kontor, Förråd

Våning: Entré

Antal arbetsplatser: 12

Område: Gamlestaden

Adress: Byfogdegatan 11

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Bagaregården 17:26

I Gamlestaden finns den här fastigheten med tillhörande sex byggnader. Den började bebyggas under 40-talet och har sedan successivt blivit större fram till 2010. I lokalerna varieras moderna kontor med praktiska lager- och förrådsytor. Gamlestaden är utpekat som ett av Göteborg Stads tillväxtområden där kontor och bostäder kommer varieras med hotell och annan service. Den första byggnationen är Platzers Gamlestads torg som stod färdig 2018.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Gamlestaden

I Gamlestaden sitter utveckling och förnyelse i väggarna. Här började resorna för SKF, Volvo och Åhléns. I samma anda fortsätter nu resan, men med nya väggar och nya möjligheter. De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden. Stadsdelen kommer att förtätas och växa ihop. Större ytor för kontor, handel och bostäder kommer att skapas - en stad i staden helt enkelt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestadsvägen 3
175 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 2-4
70 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.