Centrum

Odinsgatan 6, 374 kvm

Kontor

Är ni ett företag som har behov att sitta centralt? Endast två minuters promenad från Göteborgs Centralstation ligger Odinsgatan 6, en modern fastighet med välplanerade ytor. Lokalen, som ligger på tredje våningen, har ett öppet landskap med plats för 30 arbetsplatser. Här finns även flera mötesrum i varierande storlek, varav ett med plats för de större mötena. Längs med lokalens långsida sträcker sig den egna terrassen, här kan era anställda njuta av sin lunch under soliga dagar.

Fastigheten ligger på ett mycket bra strategiskt läge med Centralstationen och bussknutpunkten Åkareplatsen runt hörnet. Serviceutbudet i området är stort, här finns flertalet lunchrestauranger, matbutik, gym, hotell m.m som underlättar för en smidig vardag. I närheten finns även konferensmöjligheter i Platzers närliggande fastighet KvarterETT.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
374 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 3

Antal arbetsplatser: 30

Område: Centrum

Adress: Odinsgatan 6

Tillträde: Q2 2020

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Stampen 4:42

Utmed Odinsgatan ligger den här mångfacetterade byggnaden. Hotell, restaurang och gym varvas med högklassiga och moderna kontorslokaler. När den byggdes 1940 användes den av Ford som i Motorverken sålde sina bilar. Området har ett utmärkt kollektivtrafikläge med gångavstånd till Centralstationen och ett rikt utbud av restauranger och service.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kämpegatan 3
178 - 270 m²
NYPRODUKTION KONTOR
Kontor
Gamlestads torg
300 m²
Kontor
Mölndalsvägen 93
313 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.