Centrum

Odinsgatan 10, 636 kvm

Kontor

Modern kontorslokal på våning 2 med öppet landskap och ett par mötesrum. I mitten av lokalen ligger det trevliga pentryt med tillhörande matplats och utgång till den härliga terrassen som bjuder på sol stora delar av dagen. Tillträde till lokalen från februari 2020.

Fastigheten ligger på ett mycket bra strategiskt läge med Centralstationen och den nya bussknutpunkten Åkareplatsen bara ett par hundra meter från fastigheten. Serviceutbudet i området är stort, här finns flertalet lunchrestauranger, matbutik, gym, hotell m.m som underlättar för en smidig vardag.

Välkomna på visning!

636 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Område: Centrum

Adress: Odinsgatan 10

Tillträde: Kvartal 1 - 2020

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Stampen 4:42

Utmed Odinsgatan ligger den här mångfacetterade byggnaden. Hotell, restaurang och gym varvas med högklassiga och moderna kontorslokaler. När den byggdes 1940 användes den av Ford som i Motorverken sålde sina bilar. Området har ett utmärkt kollektivtrafikläge med gångavstånd till Centralstationen och ett rikt utbud av restauranger och service.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gårdatorget 1-2
785 m²
Kontor
Kilsgatan 4
630 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.