Centrum

Masthuggstorget 3, 2520 m2

Kontor

Vid Masthuggstorget har du allt du behöver för en smidig vardag. Inom ett par meter finner du gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranger. I området finns även härliga butiker med allt från vintage till marimekko. En bit längre upp på gatan ligger Linnégatan med sitt sprudlande folkliv, uteserveringar och gediget kulturarv.

Flera spårvagns- och busslinjer passerar Masthuggstorget, ca 100 meter från fastigheten. Järntorget som är en central knutpunkt för kollektivtrafik ligger några hundra meter från fastigheten.

2520 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Antal arbetsplatser: 300

Område: Centrum

Adress: Masthuggstorget 3

Tillträde: Kvartal 3 - 2019

Uthyrare
Michael Albrektson
Telefon: 031-62 53 19

Lokalen är 2520 m med stora öppna landskap, konferensarena, kontorsrum, stort pentry samt tillgång till egen uteplats. Lokalen är idag dimensionerad för ca 300 arbetsplatser och ytorna går att anpassa utifrån hyresgästen behov.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Stigberget 34:12

Fastigheten är något av ett landmärke vid Masthuggstorget. Fastigheten byggdes 1967 och genomförde en ombyggnation 19 år senare. Här finns närheten till Långgatornas restauranger, butiker och alla annan tänkbar service. I närheten börjar också byggnationen av Masthuggskajen som kommer innehålla både bostäder, service och kontor som en del av Södra Älvstaden.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Fjärde Långgatan 46-48
587 m²
Kontor
Vestagatan 4
310 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.