Centrum

Lilla Bommen 8, 5 400 kvm

Kontor

Lilla Bommen är ett av Göteborgs främsta kontorslägen och en välkänd plats i Göteborg. Det är också ett framtida business district. Här sitter du centralt, precis vid älven och med närhet till centralstationen, innerstaden och Gullbergsvass. Här händer det mycket just nu. Nya kontorshus uppförs och äldre rustas upp för att möta morgondagens krav på moderna och flexibla kontorslösningar.

På Lilla Bommen 8 får du möjlighet att sitta i ett eget kontorshus på 5 400 kvm fördelade på 8 våningsplan med interntrappa och hissar som binder ihop våningsplanen. Lokalen kan anpassas efter ert behov för att erbjuda toppmoderna, effektiva och verksamhetsanpassade kontor. Här får ni möjlighet att sitta på första parkett för att se dagens utveckling av Nya Hisingsbron.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
5400 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 1-8

Antal arbetsplatser: 544

Område: Centrum

Adress: Lilla Bommen 8

Tillträde: Q4 2021

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gullbergsvass 1:17

1992 stod fastigheten på Lilla Bommen klar. Den är en del av Guldfotens Samfällighet. Byggnaden har första parkett för att se dagens utveckling av Nya Hisingsbron, nedmonteringen av den gamla och många kontorsprojekt som kommer skapas i projekt Älvstaden. Det är Nordens största stadsutvecklingsprojekt som kommer innebära ca 45 000 nya arbetsplatser för göteborgarna.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Lilla Bommen 3
2060 m²
Kontor
Lilla Bommen 3
1950 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.