Centrum

Lilla Bommen 3 A, 449 kvm

Kontor

Fin kontorslokal högst upp i fastigheten med två egna terrasser med utsikt mot älven och Operan. Lokalen är ca 449 kvm och består idag av kontorsrum och konferensrum men går att anpassa efter er verksamhet.

Lilla Bommen är ett av Göteborgs främsta kontorslägen och en välkänd plats i Göteborg. Det är också ett framtida business district. Här sitter du centralt med utsikt över Operan och hamnen, precis vid älven och med närhet till centralstationen, innerstaden och Gullbergsvass. Här händer det mycket just nu. Nya kontorshus uppförs och äldre rustas upp för att möta morgondagens krav på moderna och flexibla kontorslösningar.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av FaceTime, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
449 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 7

Antal arbetsplatser: 35

Område: Centrum

Adress: Lilla Bommen 3A

Tillträde: Q4 2020

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gullbergsvass 1:1

Lilla Bommen är en välkänd plats för göteborgaren där Läppstiftet är riktmärket som alla känner till. Lilla Bommen 3 såg dagens ljus 1989 och kompletterades med en extra våning 2013. Vid Lilla Bommen finns ett flertal större aktörer som hyresgäster, ett trevligt restaurangutbud och gångavstånd till Centralstationen och Nordstans handelsutbud. Lilla Bommen ligger inom Södra Älvstaden som kommer bli en del av Nordens största stadsutvecklingsprojekt.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kilsgatan 4
630 m²
Kontor
Odinsgatan 6
374 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.