Centrum

Kilsgatan 4, 95 kvm

Kontor

Kontorslokal om cirka 95 kvm med öppen planlösning, tyst rum och ett mindre pentry. Lokalen ligger på entréplan med fönster enbart mot fastighetens ljusgård.

Serviceutbudet i huset är stort. Här finns bland annat en gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard. Som hyresgäst i huset har du även möjlighet att på plats lämna in din kemtvätt och kläder för lagning samt gå på yoga. Utöver det finns det gemensamma omklädningsrum med duschar samt låst cykelförråd i källaren. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Platinum.

Kvarteret Tennet ligger i området Gullbergsvass precis vid älven och med närhet till Centralstationen, innerstaden och Lilla bommen. Här händer det mycket just nu. I takt med att fler fastigheter uppförs och utvecklas skapas också nya mötesplatser och lunchmöjligheter. I området Gullbergsvass satsas det mycket och ett antal aktörer är delaktiga för att knyta ihop flera stadsdelar. Förutom att nya hus uppförs är även den nya Hisingsbron färdig under 2021 och det finns en vision om att utveckla kajstråket längs Drömmarnas kaj.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av FaceTime, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
95 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: Entréplan

Antal arbetsplatser: 8

Område: Centrum

Adress: Kilsgatan 4

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gullbergsvass 5:26

I Gullbergsvass intill Göta älv ligger denna fastighet. Huset har sex våningsplan med en stor välkomnade ljusgård med reception och restaurang i gatuplan. Tennet, som vi valt att kalla huset, fick 2014 den högsta miljöklassningen LEED Platinum, som är ett internationellt system för miljöcertifiering av byggnader. Tennet ligger inom Älvstaden - Nordens största stadsutvecklingsprojekt – där Göteborgs centrum kommer utvidgas till dubbel storlek med kontor och bostäder.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kilsgatan 4
194 m²
Kontor
Odinsgatan 10
240 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.