Centrum

Kilsgatan 4, 1 505 m2

Kontor

Kvarteret Tennet ligger på ett av Göteborgs bästa kontorslägen, endast ett stenkast från allmänna kommunikationer och shoppingstråken i innerstan. Fastigheten erbjuder ljusa, miljöeffektiva lokaler i olika storlekar som iordningställs för att passa den nya hyresgästens behov.

Serviceutbudet i huset är stort. Här finns bland annat en gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard. Fastigheten är LEEDS Platinum-klassificerad. Detta är den högsta miljöklassningen som finns på marknaden idag.

1505 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 1-2

Antal arbetsplatser: 120

Område: Centrum

Adress: Kilsgatan 4

Tillträde: Kvartal 1 - 2019

Uthyrare
Michael Albrektson
Telefon: 031-62 53 19

Morden kontorslokal som idag främjar ett öppet och aktivt arbetssätt. Lokalen är ca 1505 m2 i två plan där plan två ligger på ett entresol med dubbla interntrappor. Flertalet konferensrum, mötesrum, tysta rum samt rymligt pentry och loungeytor.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gullbergsvass 5:26

I Gullbergsvass ligger fastigheten där två byggnader är sammanflätade. Det ihopbyggda huset har sex våningsplan med en stor välkomnade ljusgård med reception och restaurang i gatuplan. Tennet, som vi valt att kalla huset, fick 2014 den högsta miljöklassningen LEED Platinum, som är ett internationellt system för miljöcertifiering av byggnader. Tennet ligger inom Älvstaden - Nordens största stadsutvecklingsprojekt – där Göteborgs Centrum kommer utvidgas till dubbel storlek med kontor och bostäder.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kämpegatan 3-7
1375 m²
Kontor
Mölndalsvägen 93
1380 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.