Centrum

Kämpegatan 7, 87 kvm

Restaurang

Nu kan vi erbjuda en nyrenoverad restauranglokal i hjärtat av Gullbergsvass. Lokalen tillåter endast kallberedning, dvs ej varmkök. Lokalen renoverades 2018/2019 och är i mycket fint skick. Området har ett stort kundflöde med flera stora kontorsfastigheter och i närområdet öppnar Scandic ett stort hotell med 450 hotellrum under 2022. Alldeles intill lokalen har vi utvecklat en modern ljusgård där era gäster gärna får sitta och äta och precis utanför lokalen finns även en platsbyggd uteservering.

Under 2018/2019 genomgick huset en omfattande utveckling, renovering och ombyggnation. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Göta älv. Ljusgården och bottenplanet inbjuder till umgänge. Slå dig ned med en kopp kaffe i en fåtölj eller spela pingis med en kollega på fikarasten. I källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu samt ett låst cykelförråd.

Som hyresgäst på Kämpegatan har du även möjlighet att nyttja konferenslokaler med hög standard, vilka återfinns i vår fastighet mittemot. Här kan du också på plats lämna in din kemtvätt och kläder för lagning samt gå på yoga.

På Kämpegatan erbjuder vi moderna kontor för framtiden. Etablera er i ett mycket strategiskt läge med närhet till både centralstationen, innerstaden och Lilla bommen. Här händer det mycket just nu. I takt med att fler fastigheter uppförs och utvecklas skapas också nya mötesplatser och lunchmöjligheter. Området ligger i ett mycket bra läge med endast 250 m från Västlänkens nya uppgång, direkt påfart till E45 och gångavstånd på ca 5 min till Nils Ericsonsterminalen med lokal-, region- och fjärrbussar samt Centralstationen. I området Gullbergsvass satsas det mycket och ett antal aktörer är delaktiga för att knyta ihop flera stadsdelar. Förutom att nya hus uppförs är även den nya Hisingsbron färdig under 2021 och det finns en vision om att utveckla kajstråket längs Drömmarnas kaj. Platzer har som mål att vara med där det händer. Vi vill stå mitt i utvecklingen och driva den framåt och därför har vi också sedan 2017 vårt huvudkontor här på Kämpegatan.

Du hittar bilder på lokalen, ljusgården och fastigheten nedan.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av FaceTime, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
87 m²

Lokaltyper: Restaurang, Butik

Våning: Entréplan

Område: Centrum

Adress: Kämpegatan 7

Tillträde: Enligt överenskommelse

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gullbergsvass 5:10

På Kämpegatan i utvecklingsbara Gullbergsvass, precis intill Göta älv, står denna tvillingbyggnad som uppfördes 1988. Just nu genomför vi en renovering och tillbyggnation där större fönster och utvecklande av ljusgårdarna kommer att förstärka den avslappnande utsikten över älven. Till detta skapas också ett extra våningsplan med takterrass. Gullbergsvass ligger inom Älvstaden - Nordens största stadsutvecklingsprojekt – där Göteborgs Centrum ska växa till dubbel storlek. Sedan 2017 har vi också vårt huvudkontor här.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kilsgatan 4
95 m²
Kontor
Gamla Almedalsvägen 1
95 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.