Centrum

Kämpegatan 3-7, 2 400 m2

Kontor

Under 2018/2019 genomgick huset en omfattande utveckling, renovering och ombyggnation. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Götaälv. Ljusgården och bottenplanet erbjuder ett rikt serviceutbud och i källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu. Här erbjuder vi moderna kontor för framtiden.
Etablera er i ett mycket strategiskt läge med närhet till både Centralstationen och Nordstan.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid

Anmäl ditt intresse
2400 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 6

Antal arbetsplatser: 170

Område: Centrum

Adress: Kämpegatan 3-7

Tillträde: Kvartal 4 - 2020

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Lokalen är 2 400 m2 på plan 6 med egen balkong och utsikt över Göteborgs hamnkanal.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gullbergsvass 5:10

På Kämpegatan i utvecklingsbara Gullbergsvass, precis intill Göta älv, står denna tvillingbyggnad som uppfördes 1988. Just nu genomför vi en renovering och tillbyggnation där större fönster och utvecklande av ljusgårdarna kommer att förstärka den avslappnande utsikten över älven. Till detta skapas också ett extra våningsplan med takterrass. Gullbergsvass ligger inom Älvstaden - Nordens största stadsutvecklingsprojekt – där Göteborgs Centrum ska växa till dubbel storlek. Sedan 2017 har vi också vårt huvudkontor här.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Lilla Bommen 3
2060 m²
Kontor
Lilla Bommen 3
1950 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.