Centrum

Kämpegatan 3-7, 1 385 m2

Kontor

Under 2018/2019 genomgår huset en omfattande utveckling, renovering och ombyggnation. Varje våningsplan har en entrédel som är öppen mot den inglasade ljusgården med utsikt mot Götaälv. Ljusgården och bottenplanet kommer erbjuda ett rikt serviceutbud och i källaren finns även två separata duschutrymmen med tillhörande bastu. Här skapar vi moderna kontor för framtiden.
Etablera er i ett mycket strategiskt läge med närhet till både Centralstationen och Nordstan.

1375 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 3-5

Område: Centrum

Adress: Kämpegatan 3-7

Tillträde: Kvartal 3 - 2019

Uthyrare
Michael Albrektson
Telefon: 031-62 53 19

Fastigheten ligger i en unik miljö med närhet till både älv och stadsliv. Lokalen är 1 385 m2och hyresgästen har möjlighet att påverka planlösningen helt utifrån deras behov.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Gullbergsvass 5:10

På Kämpegatan i utvecklingsbara Gullbergsvass har Platzer Fastigheter vårt huvudkontor sedan 2017. Här står en tvillingbyggnad som byggdes 1988. Just nu genomförs en renovering och tillbyggnation där större fönster och utvecklande av ljusgårdarna kommer förstärka den avslappnande utsikten över älven. Till detta skapas också ett extra våningsplan med takterrass. Gullbergsvass ligger inom Älvstaden - Nordens största stadsutvecklingsprojekt – där Göteborgs Centrum ska växa till dubbel storlek.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Centrum

Kring vallgraven finns några av Göteborgs äldsta och finaste byggnader men också Nordens största stadsutvecklingsprojekt – Södra Älvstaden. Här kommer historien att blandas med ett nytt kajstråk, nya verksamheter och stora bostadsprojekt.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kilsgatan 4
1505 m²
Kontor
Mölndalsvägen 93
1380 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.