Backaplan

Vågmästaregatan 1B, 420-1260 kvm

Kontor

Kontorslokal på bra läge i Brämaregården. Lokalen är idag rumsindelad men går att anpassa efter er verksamhet och behov. Lokalen består av två våningsplan á 840 kvm resp. 420 kvm. Fastigheten ligger med närhet till Backaplan och all service som finns där. Det är enkelt att ta sig till fastigheten såväl med bil som med spårvagn och buss då både Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingplatsen ligger i närområdet.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
420 - 1260 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2-3

Område: Backaplan

Adress: Vågmästaregatan 1 B

Tillträde: Q3 2020

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Brämaregården 35:4

Fastighetens tre huskroppar är ett kontorscenter med tydlig 80-talskaraktär. Här befinner man sig mitt på en spännande och utvecklande plats mellan Kvilletorget och Hisingens största handelscentrum Backaplan.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Backaplan

Som ett av Göteborgs fem utvecklingsområden ligger handelsområdet Backaplan många göteborgare varmt om hjärtat. De stora parkeringsytorna planeras till att bli en mix av bostäder, handel och grönområden – en framtida blandstad med nya Hisingsbron på perfekt avstånd till Centralstationen.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestadsvägen 2-4
1711 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 3
1457 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.