Backaplan

Deltavägen 4, 225 kvm

Butik

Trevlig butikslokal på Backaplan om 225 kvm där fördelningen är ca 185 kvm butiksyta och 40 kvm lager/kontor. Eget lastintag i bakkant av lokalen.

Fastigheten ligger centralt på Backaplan med ett fantastiskt skyltläge för Backaplans besökare. I anslutning till fastigheten hör dessutom en stor och lättillgänglig parkeringsyta och inom gångavstånd är kollektivtrafikens knutpunkt, Hjalmar Brantingplatsen belägen. Andra butiker i fastigheten är Rusta, Mekonomen, Lekia, Sovkoncept och El-Ge Sportfiske.

Backaplan är beläget på Hisingen där ca 130 000 invånare är bosatta och är ett av Sveriges största handelsområden med ca 110 000 m² handel och 120 butiker med en omsättning som uppgår till drygt 2,2 miljarder kronor. Stora etablerade branschkedjeföretag inom konfektion, vitvaror, sport, hus och hem m.m. kompletteras med mindre aktörer för ett komplett serviceutbud. Hisingen är ett område som expanderar kraftigt och kommunens prognoser visar på en dubblering av befolkningsmängden under en 20-års period.

Backaplan har ett unikt läge alldeles norr om Göteborgs stadskärna med en mycket god infrastruktur där det är lätt att ta sig till området oavsett färdsätt. Vägnätet är väl utbyggt och Hjalmar Brantingsplatsen, som är Backaplans hållplats, är Göteborgs näst största knutpunkt med ett mycket stort antal buss och spårvagnslinjer. Även den som färdas till fots eller cyklar tar sig lätt till Backaplan, då det finns gott om cykel- och gångbanor till området.

Området Backaplan skall utvecklas tillsammans med Frihamnsområdet för att skapa tydliga kopplingar mellan områdena och centrala Göteborg. Inom en 20-års period kommer Backaplan att bli en tätbebyggd blandstad med mycket cityhandel, bostäder, kulturliv och kontor. Med sitt läge mitt i Göteborgs stadskärna – blir området både en del av innerstaden och Hisingens centrum.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
225 m²

Lokaltyp: Butik

Våning: Entréplan

Område: Backaplan

Adress: Deltavägen 4

Tillträde: Q2 2020

Uthyrare
Johanna Käck
Telefon: 031-62 53 18

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Backa 173:2

En kort promenad från Hjalmar Brantingsplatsen ligger Platzers handelsfastighet på Deltavägen. Den är en del av Backaplans norra affärsområde där många stora aktörer inom handelsbranschen har butikslokaler. Fastigheten ligger precis bredvid Kvillebäcken där ett nytt bostadsområde har växt upp och gett en helt ny karaktär till stadsdelen med en attraktiv saluhall mitt på Vågmästareplatsen.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Backaplan

Som ett av Göteborgs fem utvecklingsområden ligger handelsområdet Backaplan många göteborgare varmt om hjärtat. De stora parkeringsytorna planeras till att bli en mix av bostäder, handel och grönområden – en framtida blandstad med nya Hisingsbron på perfekt avstånd till Centralstationen.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kvarnbygatan 14
209 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 2
200 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.