Arendal

Arendals Allé 6, 2919 kvm

Lager

Med närhet till Göteborgs hamn och de stora motorlederna, på ett av Sveriges främsta logistiklägen, ligger denna effektiva lagerlokal på 2919 kvm. Lagerlokalen ligger längs med huvudgatan i Hissningens välkända logistik- och industrikluster Arendal och har förutom sina 2919 kvm lageryta, även ett anslutande skärmtak på 242 kvm i anslutning till den egna porten. Lokalen är möjlig att hyra under korttid från och med 12 mån, och finns tillgänglig från och med den 1 oktober.

Möjlighet till framtida expansion

Tillsammans med oss kan ni fortsätta att växa. I angränsande Torslanda planerar vi de kommande åren att uppföra flera lager- och logistikbyggnader, bland annat en Logistikpark med en total utvecklingsbar yta på 90 000 kvm. Mer om de planerade nybyggnationerna hittar ni på våra projektsidor för logistik och industri.

2919 m²

Lokaltyp: Lager

Område: Arendal

Adress: Arendals Allé 6

Tillträde: 2020-10-1

Uthyrare
Monica Söderbäck
Telefon: 031-63 03 02

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Arendal 764:720

Fastigheten i Arendal är den största till ytan i Platzers bestånd. Den förvärvades i slutet av 2016 i en affär som utökade den uthyrbara ytan markant. Fastigheten består av ca 40 byggnader med varierad funktion av kontor, produktion-, logistik- och lagerlokaler. Fordonsindustrin är dominerande i området där många företag är producerande för olika industriverksamheter. I förvärvet av fastigheten finns utrymme att uppföra flertal logistiklokaler.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Arendal

I det före detta varvsområdet Arendal skapar numera nya företag sin historia. Med närheten till transporten från Göteborgs hamn, idéerna från Lindholmen och produktionen i Torslanda har Arendal kunnat skapa en perfekt position som ett logistikcenter av yppersta världsklass!

Utforska området

Liknande lokaler

NYPRODUKTION INDUSTRI/LOGISTIK
Lager
Fraktgodsgatan
14000 m²
Lager
Terminalvägen 6
7952 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.