Arendal

Arendals Allé 5-7, 965 kvm

Kontor

Mitt i området kan vi erbjuda en ljus och fin kontorslokal om ca 965 kvm som ligger högst upp i fastigheten, plan 2 av 2.  Lokalen har många ljusa rum i bra standard. Fastigheten ligger centralt i området där både hamnen och hotell- och konferensanläggningen Arken nås på 5 minuter. Även lunchrestauranger och busshållplats ligger i fastighetens närhet liksom. Välförsett med parkeringsplatser i anslutning till entrén.  Lokalen kan delas.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
965 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Antal arbetsplatser: 39

Område: Arendal

Adress: Arendal ARC

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Monica Söderbäck
Telefon: 031-63 03 02

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Arendal 764:720

Fastigheten i Arendal är den största till ytan i Platzers bestånd. Den förvärvades i slutet av 2016 i en affär som utökade den uthyrbara ytan markant. Fastigheten består av ca 40 byggnader med varierad funktion av kontor, produktion-, logistik- och lagerlokaler. Fordonsindustrin är dominerande i området där många företag är producerande för olika industriverksamheter. I förvärvet av fastigheten finns utrymme att uppföra flertal logistiklokaler.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Arendal

I det före detta varvsområdet Arendal skapar numera nya företag sin historia. Med närheten till transporten från Göteborgs hamn, idéerna från Lindholmen och produktionen i Torslanda har Arendal kunnat skapa en perfekt position som ett logistikcenter av yppersta världsklass!

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Arendals Skans 23
1951 m²
Kontor
Masthuggstorget 3
967 - 1666 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.