Almedal

Mölndalsvägen 42, 510 kvm

Kontor

Här finns möjligheten för er att vara med i ett tidigt skede och förvandla denna gamla snickerilokal till ert nya kontor. Lokalen ligger i entréplan med högt i tak och utsikt över mölndalsån och Almedals Fabriker. Spårvagnshållplats och cykelbana finns precis utanför dörren.
Lokalen är perfekt för det kreativa bolaget som vill vara med och påverka planlösningen och är ute efter den industriella känslan.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av FaceTime, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
510 m²

Lokaltyper: Kontor, Showroom

Våning: Entré

Område: Almedal

Adress: Mölndalsvägen 42

Tillträde: efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Krokslätt 148:13

Byggnaden ligger vackert belägen utmed Mölndalsån i Krokslätt. De flesta lokalerna är genomgående ljusa och fönster åt alla väderstreck vilket skapar ett ljus och luftigt kontorslandskap med gemytliga mötesrum. Terrasser finns tillgängliga från ett flertal lokaler. Utanför finns en trevlig cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett oerhört bra trafikläge för kollektivtrafiken.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Almedal

Almedals fabriker är en brokig väv som är allt annat än slät. Mitt i Mölndalsåns dalgång ligger ett område rikt på själ och charm. I vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet, huserar  numera  kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion och inredning.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Kvarnbygatan 10
180 - 260 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.