Almedal

Mölndalsvägen 40, 238 kvm

Butik

Vid entrén till det populära fabriksområdet Almedals Fabriker ligger denna butikslokal. Lokalen har en öppen planlösning med många fönster ut mot Mölndalsvägen som trafikeras av såväl gångare som cyklister. I närheten ligger även spårvagnshållplatsen för Almedal. Lokaler lämpar sig för butiks- och showroomverksamhet. Almedals Fabriker är en kreativ hubb endast fem minuter från knutpunkten Korsvägen, med stort utrymme för innovation och nyskapande. Här sitter alltifrån välkända musikstudios, till etablerade sport- och modevarumärken, arkitektbyråer och fotostudios. Företag som gärna syr ihop något eget, ihop med andra.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av FaceTime, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
238 m²

Lokaltyp: Butik

Våning: Entré

Område: Almedal

Adress: Mölndalsvägen 40

Tillträde: Efter överenskommelse

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Krokslätt 148:13

Byggnaden ligger vackert belägen utmed Mölndalsån i Krokslätt. De flesta lokalerna är genomgående ljusa och fönster åt alla väderstreck vilket skapar ett ljus och luftigt kontorslandskap med gemytliga mötesrum. Terrasser finns tillgängliga från ett flertal lokaler. Utanför finns en trevlig cykelväg från Mölndal hela vägen in till centrum och ett oerhört bra trafikläge för kollektivtrafiken.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Almedal

Almedals fabriker är en brokig väv som är allt annat än slät. Mitt i Mölndalsåns dalgång ligger ett område rikt på själ och charm. I vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet, huserar  numera  kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion och inredning.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamlestadsvägen 3
175 m²
Kontor
Gamla Almedalsvägen 1
95 m²
Kontor
Mölndalsvägen 42
510 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.