Almedal

Gamla Almedalsvägen 21, 875 m2

Kontor

Almedals fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar. Lokalen ligger på andra våningen och har fönster i alla väderstreck. Med god takhöjd och många fönster får man mycket rymd och ljusinsläpp. Här kan ni vara med och påverka planlösningen efter er verksamhet. Perfekt lokal för det kreativa bolaget!

875 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Antal arbetsplatser: 60

Område: Almedal

Adress: Gamla Almedalsvägen 21

Tillträde: Kvartal 3 - 2020

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Skår 57:14

Almedals fabriker är ett industriellt område som kan jämföras med liknande områden i Stockholm, Köpenhamn och New York. Precis som på dessa platser har Almedals fabriker en rik och genuin historia som tilltalar flera innovativa företag till sina lokaler. I närheten av Almedals fabriker avgår spårvagnarna och den välanvända cykelvägen mellan Mölndal och Göteborgs centrum vilket gör fastigheten till ett utmärkt strategiskt läge för kollektivresenärer.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Almedal

Mitt i Mölndals dalgång, mellan nyproducerade Krokslättsfabriker och Lisebergs södra entré, ligger det gemytliga Almedal. Här blandas 1800-tals råa industriområden med 50-tals funkishus och nybyggda lägenhetshus utmed Mölndalsvägen i en härlig mix.
Så här tycker en av våra hyresgäster i Almedals fabriker

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gårdatorget 1-2
811 m²
Kontor
Gamla Almedalsvägen 21
280 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.