Almedal

Almedals Fabriker, 95 kvm

Kontor

Studiolokal med fantastiskt ljusinsläpp och egen ingång – Mitt i Almedals fabriker ligger denna häftiga lokal med egen ingång och otroligt ljusinsläpp med stora fönster i två väderstreck. Lokalen har en öppen planlösning, vilket gör att den passar utmärkt som exempelvis Showroom. Almedals Fabriker är en kreativ hubb endast fem minuter från knutpunkten Korsvägen, med stort utrymme för innovation och nyskapande. Här sitter alltifrån välkända musikstudios, till etablerade sport- och modevarumärken, arkitektbyråer och fotostudios. Företag som gärna syr ihop något eget, ihop med andra.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av FaceTime, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
95 m²

Lokaltyper: Kontor, Showroom

Våning: 2

Antal arbetsplatser: 8

Område: Almedal

Adress: Gamla Almedalsvägen 1

Tillträde: Q2 2021

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30
Hyresindikation

20 000 kr/månaden inklusive drift, fastighetsskatt och övrig service. Kontraktstid 3 år.

Priset kan justeras efter anpassning/ standardhöjning. Priser exkl. mervärdesskatt.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Skår 57:14

Almedals fabriker är ett industriellt område som kan jämföras med liknande områden i Stockholm, Köpenhamn och New York. Precis som på dessa platser har Almedals fabriker en rik och genuin historia som tilltalar flera innovativa företag till sina lokaler. I närheten av Almedals fabriker avgår spårvagnarna och den välanvända cykelvägen mellan Mölndal och Göteborgs centrum vilket gör fastigheten till ett utmärkt strategiskt läge för kollektivresenärer.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Almedal

Almedals fabriker är en brokig väv som är allt annat än slät. Mitt i Mölndalsåns dalgång ligger ett område rikt på själ och charm. I vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet, huserar  numera  kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion och inredning.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamla Almedalsvägen 21
280 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 2-4
70 m²
Kontor
Gamlestadsvägen 2
215 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.