Almedal

Almedals Fabriker, 875 kvm

Kontor

Häftig lokal i fabriksmiljö från 1830-talet – perfekt för det kreativa företaget. Mitt i Almedals Fabriker ligger denna fantastiska lokal på andra våningen i en av de äldre fabriksbyggnaderna från mitten av 1800-talet. Med över fyra meter i tak och stora fönster i alla väderstreck har lokalen mycket ljus och rymd. Idag har den en rumsindelning, men här finns stora möjligheter för er att vara med och påverka planlösningen.

Almedals Fabriker var från början platsen för textilproduktion, men idag är det en hubb för kreativa företag inom design, foto, film- och musikproduktion. Här ligger exempelvis den klassiska musikstudion Svenska Grammofonstudion, lamptillverkaren Fagerhult och den populära restaurangen Fabrick.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
875 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 2

Antal arbetsplatser: 80

Område: Almedal

Adress: Gamla Almedalsvägen 21

Tillträde: Kvartal 3 - 2020

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30
Hyresindikation

2200 kr/kvm/år avser kallhyra. Kontraktstid 3 år.

Fastighetsskatt och drift (OBS ink. verksamhetsel) tillkommer med ca 300 kr/ kvm/ år. Priset kan justeras efter anpassning/ standardhöjning. Priser ovan avser exklusive mervärdesskatt.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Skår 57:14

Almedals fabriker är ett industriellt område som kan jämföras med liknande områden i Stockholm, Köpenhamn och New York. Precis som på dessa platser har Almedals fabriker en rik och genuin historia som tilltalar flera innovativa företag till sina lokaler. I närheten av Almedals fabriker avgår spårvagnarna och den välanvända cykelvägen mellan Mölndal och Göteborgs centrum vilket gör fastigheten till ett utmärkt strategiskt läge för kollektivresenärer.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Almedal

Almedals fabriker är en brokig väv som är allt annat än slät. Mitt i Mölndalsåns dalgång ligger ett område rikt på själ och charm. I vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet, huserar  numera  kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion och inredning.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Gamla Almedalsvägen 21
280 m²
Kontor
Gamla Almedalsvägen 21
320 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.