Almedal

Almedals Fabriker, 610 kvm

Kontor

Här finns möjligheten att jobba i ett kontor utöver det vanliga.
Idag består ytan av två olika lokaler. Den ena ligger högst upp i fastigheten och erbjuder en öppen planlösning med en takhöjd på 5,5 meter med synliga balkar och fönster i snedtak.
Den andra ligger näst högst upp i fastigheten och har 14 st kontorsrum och ett konferensrum.

Almedals Fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar.

Planlösningarna nedan är endast ett förslag.

Gå på visning hemma!

Nu kan du gå på visning digitalt hemifrån. Vi använder oss vanligen av Teams, men kan även använda andra digitala lösningar som passar dig. Kontakta oss för att boka en tid.

Anmäl ditt intresse
600 m²

Lokaltyp: Kontor

Våning: 3-4

Antal arbetsplatser: 20

Område: Almedal

Adress: Gamla Almedalsvägen 21

Tillträde: Q3 2020

Uthyrare
Henrik Sellgren
Telefon: 031-62 53 30
Hyresindikation

2200 kr/kvm/år avser kallhyra. Kontraktstid 3-5 år. Fastighetsskatt och drift (OBS ink. verksamhetsel) tillkommer med ca 300 kr/ kvm/ år.

Fastighetsskatt, drift och ev. övrig service tillkommer med ca 300 kr/kvm/år. Priset kan justeras efter anpassning/ standardhöjning. Priser exkl. mervärdesskatt.

Miljön är bara en del av ett större fokus på hållbar utveckling

Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners tar vi ansvar för en bättre och mer hållbar framtid. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar för vår miljö. Eftersom fastigheter står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning vill vi självklart arbeta för att minska den siffran. Ett sätt att göra detta är att teckna gröna hyresavtal med våra hyresgäster.

LÄS OM VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Fastigheten

Skår 57:14

Almedals fabriker är ett industriellt område som kan jämföras med liknande områden i Stockholm, Köpenhamn och New York. Precis som på dessa platser har Almedals fabriker en rik och genuin historia som tilltalar flera innovativa företag till sina lokaler. I närheten av Almedals fabriker avgår spårvagnarna och den välanvända cykelvägen mellan Mölndal och Göteborgs centrum vilket gör fastigheten till ett utmärkt strategiskt läge för kollektivresenärer.

Läs om fastigheten
- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Almedal

Almedals fabriker är en brokig väv som är allt annat än slät. Mitt i Mölndalsåns dalgång ligger ett område rikt på själ och charm. I vackra tegelbyggnader från 1800-talets spinneri- och väveriverksamhet, huserar  numera  kreativa verksamheter inom bland annat musik, filmproduktion och inredning.

Utforska området

Liknande lokaler

Kontor
Mölndalsvägen 93
520 m²
Kontor
Mölndalsvägen 42
510 m²

Intresseanmälan

Skriv ner dina uppgifter i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt med dig.