Framtidens logistik

Göteborg är Sveriges självklara logistikhuvudstad med närheten till Göteborgs hamn och en satsande kommun i ryggen. I Torslanda möter Platzer marknaden med att uppföra förstklassiga logistik- och lagerlokaler.

Adress: Sörredsvägen

Lokaltyper: Industri

Kommun: Göteborg

Område: Torslanda

  • Kommunikation

    Till industriområdet i Torslanda går det ett flertal olika expressbussar och lokalbussar från de flesta av Göteborgs större knutpunkter.

  • Service

    Här utvecklas serviceutbudet hela tiden tillsammans med nuvarande verksamheter. Lunchrestauranger, gym och service så som bank, frisör och hotell finns här idag. I takt med att området utvecklas tillkommer fler möjligheter att bidra med handel.

Marknadsområdeschef
Ulf Lindén
Telefon: 031-63 11 14
Kommersiell förvaltare
Ulf Holmberg
Telefon: 031-63 12 26

Miljöcertifiering

Platzer tar sitt ansvar att utveckla våra fastigheter för Göteborgs framtid. Detta gör vi genom att ständigt titta på nya möjligheter att miljöcertifiera fastigheterna genom olika kvaliteter för inomhusmiljön och en förbättrad energiprestanda. Tillsammans för och med våra hyresgäster kan vi skapa bättre inomhusmiljöer.

- Lokalen
- Hållplats
- Parkering
- Restaurang
- Hotell
- Motion och hälsa
Område

Torslanda

Om Göteborg är en bil, så är Torslanda själva motorn i Göteborgs industriella framfart. Utan Torslandas fordonsindustri hade Göteborg inte sett likadant ut. Här har Volvos framgångar banat väg för ett koncentrerat industriellt nav för sina och de många underleverantörers verksamheter.

Utforska området

Intresserad av att hyra lokal när projektet är färdigställt?

Skicka intresseanmälan
/