Gröna elavtal

Vi försöker utmärka oss inom fastighetsbranschen att göra mer för miljön – vi tar vårt ansvar på största allvar. Ett steg på vägen är att vi erbjuder dig som hyresgäst att teckna grönt elavtal, skapad av förnyelsebar energi, till ett förmånligt pris. Att naturen mår bättre får ni på köpet!

Platzer har avtal med Svensk NaturEnergi som levererar grön el från vindkraftverk runt om i Sverige. På så sätt kan vi vara helt säkra på att elen är 100% förnyelsebar. Ett grönt elavtal innebär också 0.5 öre rabatt på varje kilowattimma som används.

Välj det avtal med grön el som passar dig bäst

Platzer och Svensk NaturEnergi har anpassat två elavtal:

  • Fast elpris
    Med ett fast avtal kan ni välja att binda ert elpris på 1 till 5 år. Då betalar ni ett fast pris per kWh under vald bindningstid. Detta passar er som vill ha trygghet och få det enklare att budgetera.
  • Rörligt elpris
    Med ett rörligt elpris betalar du ett pris baserat på elbörsens priser varje månad. Med rörligt elpris får du möjlighet att utnyttja marknadsläget vid lägre elpris, men även en högre risk eftersom elpriset följer elbörsen. Detta passar dig som kan tänka dig vara aktiv, och inte har behov av att säkert veta ditt elpris varje månad.

För att ta del av erbjudandet eller önskad offert kontaktar ni Svensk NaturEnergi och uppger att ni är hyresgäst hos Platzer.

Svensk NaturEnergi

020-400100

elforsaljning@svensknaturenergi.se