Källhuset - Lätt att komma till och nära stan

Flytta in i ett eget nybyggt "townhouse" i norra Gårda 

På jakt efter industriromantik i centrala delarna av stan? Då är detta ett högintressant hus. För här är det framför allt den gedigna känslan som byggs in i ett helt eget "townhouse" - Källhuset. Äkta material som tegel i kombination med rejäla järndetaljer gifter ihop sig med norra Gårda området. Lite privat men ändå öppet och modernt ljust med stora fönster med industrikänsla. Smarta detaljer som skapar förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat. Genom en port kommer man till den gröna uteplatsen där man kan ha ett möte eller hämta inspiration vid behov. På de två översta våningsplanen har man tillgång till härliga terrasser i solläge.

Kontorsytor med estetik och atmosfär

Detta nybyggda speciella hus passar perfekt för ett företag med 80 - 90 anställda om man vill ha hela huset för sig själv på totalt ca 1 650 kvm. Men det kan också delas
upp på de fem olika våningarna som vardera är på ca 270 - 380 kvm. Kollaborativa mötesytor, konferensrum med olika funktioner - här finns stor möjlighet att påverka från start. På gatuplan finns potential till egen lounge eller en loungeyta för flera företag. Husets kontorsytor lämpar sig till företag som har krav på estetik och atmosfär.

Exteriört i fasad eftersträvar vi robusta material som typ tegel, cortenstål vilket ligger i linje med arvet av Gårdas industriella historia. Interiört jobbar vi med moderna material valda utifrån ett förvaltnings- och hållbarhetsperspektiv, gemensamma ytor återspeglas och kopplas till de exteriöra materialen.

Hur hittar man hit?

Källhuset ligger lättillgängligt med bil eller via lokaltrafiken och hit kommer man snabbt med cykel. 100 m från närmsta hållplats eller bara att svänga av E6/E20 så är du framme. Här finns också gott om cykelparkeringar.

När är det klart?

Preliminär byggstart är enligt överenskommelse och det tar cirka ett år att färdigställa.

FAKTA

Källhuset i Gårda


Adress:
 Källhusgatan 4
Lokaltyp: Kontor
Beräknad projektstart: 2018
Möjlig inflyttning: 2019
Yta: 1 650 m2 
Antal våningar: 5
Kommunikationer: 
Buss & Spårvagn, Svingeln
Service i området:
Restauranger & Caféer, Gym, Servicebutiker, P-hus
Certifieringar: 
Ambitionen att certifiera enl Breeam Very good.

KONTAKTPERSONER

Uthyrning

Therese Nilsson
uthyrare
mobil: 0704-44 75 05

Om projektet

Pontus Bern
projektledare
mobil: 0702-12 86 90