Göteborgs bästa Platzer

Göteborgs bästa Platzer - Högsbo/södra änggården

Egentligen är det ganska enkelt. Det man brinner för, det gör man lite bättre.
Och älskar man en stad, vill man gärna vara med om att göra den ännu lite bättre.

Så är det för oss med Göteborg. Från Polhemsplatsens historiska hus till Gårdas nybyggda kontor, från fabrikerna i Gamlestan till industrierna i Högsbo.
Från ett pulserande centrum, till alla lugna stadsdelar.

Att få göra hela Göteborg ännu lite bättre.

Vi finns ingen annanstans, bara här i Göteborg. Det är en del av vår styrka och det som ger oss många fördelar. Vi kan Göteborg utan och innan, som ingen annan.
För oss betyder -att förvalta och utveckla fastigheter i Göteborg- framförallt att vi med stolthet är med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser.

Det vi gör, vill vi vara bäst på. Vår affärsidé är att skapa värde genom att äga och utveckla kommersiella fastigheter i Göteborgsområdet. Lika viktigt är värdet vi får genom att få känna stolthet för Göteborg. Och att få vara med om att utveckla en stad där människor trivs.

Vi strävar hela tiden framåt, med en trygg och hållbar blick. Att utvecklas och att utveckla, att få göra staden vi älskar ännu lite bättre under lång tid, själva och tillsammans med andra.

Att varje dag sträva efter att vara den bästa fastighetsägaren och hyresvärden för Göteborg, för hela Göteborg, med fastigheter spridda över stan och engagemang i flera spännande stadsutvecklingsprojekt.

Att oavsett önskemål eller krav kunna leverera rätt förutsättningar för Göteborgs företag att bli framgångsrika. Att varje dag vara en arbetsplats där man får betyda skillnad, för sig själv, för sina medarbetare och för Göteborg.

Bäst på Göteborg, bäst för Göteborg.
Helt enkelt Göteborgs bästa Platzer.

Utforska Göteborgs bästa Platzer

Göteborgs bästa Platzer - Gullbergsvass/LILLA BOMMEN

Område längs Mölndalsvägen. Åt ena hållet Mölndals Centrum bara några minuter bort och åt det andra Korsvägen med Svenska Mässan och Liseberg. Precis som i Krokslätt är det enkelt att ta sig ut på E6 och mot Landvetter Flygplats.

Se våra fastigheter i Almedal

Hisingens hjärta, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker, mycket bra kommunikationer och i ständig utveckling.

Se våra fastigheter i Backaplan

Vill man vara "mitt i smeten" är det här rätt område. Området utvecklas ständigt och här har du omedelbar närhet till hotell, shopping och kontor.

Se våra fastigheter i Centrum

Ett av Göteborgs fem utvecklingsområden, med en spännande historia som berättar om några av Sveriges mest framgångsrika företag.

Se våra fastigheter i Gamlestaden

En plats med omedelbar närhet till kommunikationer, centrum och älven som ingår i Göteborgs långsiktiga tillväxtplan och anses utgöra den största resursen vid älven när de centrala delarna av staden ska växa.

Se våra fastigheter i Gullbergvass/Lilla Bommen

En spännande plats med närhet till centrum, hotell och restauranger. Lummiga promenadstråk och Gullbergsån adderar en avslappnad atmosfär till området.

Se våra fastigheter i Gårda

Fem minuter från Göteborgs centrum ligger platsen som är Nordens största företagsområde med drygt 1 000 företag. I grunden ett industriområde som även erbjuder både handel och grönska och vildmark i form av Änggårdsbergen.

Se våra fastigheter i Högsbo/Södra Änggården

Ett område med ett otroligt bra läge längs Mölndalsvägen. Åt ena hållet knutpunkten Korsvägen med Svenska Mässan och Liseberg bara några minuter bort. Och åt andra hållet Mölndal Centrum.

Se våra fastigheter i Krokslätt

Ta en promenad utmed älven där de gamla varvsindustrierna gett plats åt en ny attraktiv modern stadsdel. Här blandas utbildning med forskning, bostäder, näringsliv och kultur. Man befinner sig mitt i händelsernas centrum.

Se våra fastigheter i Lindholmen

Här kan man ta promenader längs havet på lunchen. En perfekt plats när fokus ligger på en lite lugnare plats utanför centrum med riktigt bra kommunikationer.

Se våra fastigheter i Långedrag

En charmigt brokig stadsdel som på olika sätt präglas av omkringliggande områdena Linné, Slottsskogen, Majorna och älven. Puls och lugn. Närhet till parker och till vattnet. Lite av allt.

Se våra fastigheter i Masthugget

Från de charmiga, genuina fabrikslokalerna i Kvarnbyn där det idag finns många olika verksamheter, till moderna Åbro med närhet till E6 och all möjlig service i en kokande kommun med flertalet spännande stadsutvecklingsprojekt.

Se våra fastigheter i Mölndal

Naturskönt läge med skog, kullar och utsikt över Rådasjön. Företagsparken ligger strategiskt rätt mittemellan Göteborgs centrum och Landvetter flygplats.

Se våra fastigheter i Mölnlycke