« Tillbaka till sökresultat

Almedal, Gamla Almedalsvägen 21, Hus C, Kontor, 554m2

Här erbjuder vi en fin kontorslokal som är kombinerat kontorsrum med öppen planlösning på plan 3. Goda ljusinsläpp från tre håll i lokalen och härlig hög takhöjd. Pentry/paus är trevligt placerat mitt i lokalen vilket skapar öppenhet och inbjuder till gemenskap. I övrigt finns konferens, wc, städ och förråd. En lokal som måste ses!

Området erbjuder mycket goda kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik och bil. Två spårvagnshållplatser bort ligger Korsvägen med svenska mässan och Liseberg. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter. Det finns goda parkeringsmöjligheter i området. Lunchmöjligheter finns i närområdet.

Almedals fabriker är ett anrikt område med historia från 1830-talet. På senare år har området utvecklats till en unik miljö med spännande kontraster mellan historia och moderna lösningar. Här får ni möjlighet att sitta tillsammans med ett 20-tal kreativa företag.

Välkomna på visning!

Lokalnummer

5007001-3008

Omgivning

Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 från station Almedal tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Service

Längs med Mölndalsvägen finns ett stort serviceutbud med matbutiker, restauranger och gym. En kort promenad bort ligger svenska mässan, Liseberg, världskulturmuséet och hotell Gothia Tower.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

« Tillbaka till sökresultat