Felanmälan & hyresgästinfo

Hämtar information...

Sök fram din fastighet i rullistan ovan.

Där kan du sedan göra felanmälan och få övrig information och kontakt-uppgifter.

Vid allvarliga fel som uppstår efter kontorstid kontakta Securitas fastighetsjour på
020-91 91 80

Information till dig som är hyresgäst

Som hyresgäst hos oss vill vi att du skall känna att du får bra service av oss.

Våra fastighetsansvariga tar hand om den dagliga skötseln av fastigheten och ser till så att allt fungerar som det ska och är också de som ni oftast kommer i kontakt med i fastigheten.

Felanmälan

Om du behöver göra en felanmälan, komma i kontakt med våra fastighetsansvariga, eller få annan information om fastigheten där du hyr din lokal, gör du detta enklast genom att söka fram adressen eller fastighetsbeteckningen i fältet till vänster.

Vi har utvecklat vårt system för felanmälan och hoppas och tror att du som hyresgäst kommer att uppleva detta som en förbättring. En nyhet är att du nu kan följa ditt ärende och också skriva in meddelanden i det pågående ärendet. Genom att fylla i din e-postadress och mobilnummer kommer du att få ett svar via e-post och sms där det bifogas en länk till ärendet.

- Om ditt ärende gäller något som är akut och du inte får tag på Fastighetsansvarig kan du under vardagar mellan 08.00-16.30 ringa Platzers kontor, på tel 031-631200. För akut hjälp efter ordinarie kontorstid skall du ringa Platzers journummer 020-919180 som går till Securitas fastighetsjour.

Teckna ett grönt hyresavtal

Platzer erbjuder gröna hyresavtal, där hyresgästen tillsammans med oss avtalar om en gemensam ambition att förbättra sitt miljöarbete.

Läs mer här >>

Grön el till Platzers hyresgäster

Vi tar vårt miljöansvar på största allvar och använder endast miljövänligt producerad el. All elkraft som levereras till Platzer fastigheter utgörs idag av vindproducerad el från Svensk NaturEnergi.

Läs mer här >>